Lär känna Göteborg

Bästa skönhetsklinikerna i Göteborg

Göteborg är en mycket vacker och charmig stad med mycket att uppleva. I Göteborg kan du njuta av krog- och nattlivet, men du hittar också några av de bästa restaurangerna i landet såväl som shoppingmöjligheter, vackra parker och nervkittlande Liseberg. Som om detta inte vore nog hittar du även riktigt bra och eftertraktade skönhetskliniker i staden.

På en skönhetsklinik kan du boka in behandlingar av alla dess slag. Du hittar hudvård och injektionsbehandlingar, men också nagel- och hårvård, samt massage och friskvård. Det finns även möjlighet för dig som lider av håravfall att besöka en av Göteborgs kliniker!

Topp 3 bästa skönhetsklinikerna i Göteborg

1. Nordic Hair

Nordic Hair är det självklara valet för dig som vill få hjälp att behandla tidigt håravfall. Här använder man sig av högteknologiska och moderna metoder för att se till att du får ditt hår tillbaka, samtidigt som man säkerställer att all personal är erfaren och har gedigen utbildning. Du hittar Nordic Hair kliniken på Kristinelundsgatan 16, men den finns även tillgänglig i Malmö och Stockholm.

2. Dermatech

Dermatech är namnet på skönhetssalongen där fokus ligger på effektiv och modern hudvård. Här kan du göra både enklare och mer avancerade behandlingar, t.ex. hårborttagning, föryngringskurer, dermapen och mycket mer.

3. Stare By Rebecca

Är du intresserad av föryngring av huden med hjälp av IPL-behandlingar och injektioner? Då är det Stare By Rebecca som du ska besöka för att få det resultat du vill ha. Här kan du få hjälp med både fillers och botox-injektioner, såväl som hudvårdsbehandlingar.