Lär känna Göteborg

Njut av vin inne och ute i Göteborg

Göteborg förknippas med mycket spännande, men inte nödvändigtvis vin. Det är lite orättvist eftersom Göteborg har ett stort utbud av exklusiva vinbarer och mysiga vinkrogar. Du kan njuta av vin i Göteborg ute på stan, i hotellrummet eller lägenheten, beroende på vad du känner för!

Att njuta av vin ute i staden är för många mycket trevligare än att göra det hemma. Är du typen som helst dricker vin hemma, kan du beställa hem några exklusiva viner från Vinoteket. Då får du hemleverans och kan njuta av till exempel ett glas vin som cotes du rhone från vinodlingarna längs Rhônefloden – utan att behöva lämna soffan eller hotellrummet!

Kombinera bilresa med vinprovning

Om du är turist, är ett tips att besöka ett av Göteborgs vinställen en kväll när du bara vill koppla av. Det finns mycket att se under en bilresa genom Göteborg. Åka båtfärd med Paddan, besöka Universeum, Liseberg och Slottsskogen är bara några av de sevärdheter som Göteborg erbjuder. När det kommer till vinbarerna finns det nästan garanterat någon som matchar din stil, känsla och musikstil. Gillar du vin och Göteborg har du med andra ord mycket att upptäcka och uppleva i denna fantastiska stad.